چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷
این مواد غذایی دشمن آهن بدنتان هستند
یک متخصص تغذیه گفت: برخی از مواد غذایی از جمله چای باعث کاهش جذب آهن بدن می شود.

به گزارش سایت خبری زنان قم،رضا نوری متخصص تغذیه با بیان اینکه آهن در سلامت و تامین اکسیژن بدن تاثیر بسزایی دارد، گفت: آهن در خون، سلول ها و كبد ذخیره می شود که کمبود آن باعث کاهش تاثیرات گلبول های سفید در حفظ ایمنی بدن می شود

وی درباره عوامل تاثیر گذار بر افزایش آهن بدن گفت: مواردی مانند بارداري، خستگی، مراحل رشد، از دست دادن خون در حین عمل جراحی و كم خونی باعث افزایش جذب آهن می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در زمان تامین کافی آهن بدن، جذب آن رو به کاهش است، اظهار داشت: آهن در مواد غذایی گیاهی و حیوانی (گوشت) یافت می شود که نوشیدن چای و قهوه با غذا، مصرف اسفناج، اسید کلرییریک، پلی فنل، ویتامین C، آنتي اسيد با غذا، مكمل، كلسيم و فسفر جذب آن را کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه پلی فنل باعث درمان سرطان و بهبود دردهای استخوانی می شود، عنوان کرد: مصرف انگور و چای سبز (سرشاز از پلی فنل) همراه با هر وعده غذایی باعث کاهش آهن بدن می شود.  
نوری با اعلام اینکه نوشیدن چای باعث کاهش 10 درصدی حمله قلبی می شود، تصریح کرد: مصرف چای به دلیل وجود ماده فلاوونوئید مانع لخته شدن خون می شود. 
وی افزود: عواملی مانند تعريق و ادرار زیاد، يبوست و خونريزي بیش از حد آهن بدن را دفع می کند.

 

 

 

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
*نام و نام خانوادگي :

پست الکترونيکي :

*مطلب :
۱) نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۲) از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد .
۳) لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید .
۴) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
آخرين عناوين
پربازديدها
پربحث ترین ها