چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷
تاثیر استفاده مواد پلاستیکی در حمل مواد غذایی
رییس انجمن صنایع غذایی در خصوص مشکلات استفاده مواد پلاستیکی در حمل مواد غذایی توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش سایت خبری زنان قم،محمدحسين عزيزی رئیس انجمن صنایع غذایی اظهار كرد: استفاده از مواد پلاستيكی و نايلون زندگی های فردی و اجتماعی افراد را دچار مشكلات متعددی می كند و سلامت آنها را به خطر می اندازد.

وی بيان كرد: پلاستيك و نايلون ها همگی از مواد نفتی و پتروشیمی درست شده اند و همين موضوع در هنگام حمل مواد غذايی خيلی داغ يا خيلی سرد باعث بروز مشكلات زيادی در سلامتی مواد داخل نايلون می شود و اين نايلكس ها فعل و انفعالات شيميایی  ایجاد می کند.

عزیزی عنوان کرد: بند 13 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست بر این موضوع تاکید دارد که باید هر چه سریعتر نسبت به حذف مواد و کیسه های پلاستیکی به خصوص ظروف فومی که بسیار مضر هستند، اقدام شود و در این راستا فرهنگ سازی صورت گیرد.

وی گفت: یکی از عادات غلط ما این است که نان داغ با حرارت بالا را در این کیسه‌های پلاستیکی قرار می‌دهیم در حالی که این کار  بسیار  اشتباه است و باید نان را در کیسه‌های با الیاف گیاهی قرار داد تا کیفیت نان حفظ شود.

 

 

 

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
*نام و نام خانوادگي :

پست الکترونيکي :

*مطلب :
۱) نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۲) از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد .
۳) لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید .
۴) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
آخرين عناوين
پربازديدها
پربحث ترین ها